Elfogyott a papír, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a wc-n ragadtam mert elfogyott a papír, szerintetek mit kéne tennem, hogy végre kijussak innen? Már órák óta ülök a wc-n, mert még senki sem ért haza aki tudna papírt adni, már kezd elzsibbadni a seggem és a klausztrofóbia tünetei is kezdenek jelentkezni. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Szerintetek használjam csak a kezem vagy esetleg egy ruhadarabot? Help pls már nem bírom sokáig!!!2014. júl. 8. 16:25
11/22 anonim válasza:
:)))))))))))))))
én megvárnám még megszárad a kaksi aztán terpeszben kimásznék papírért és mennék a zuhanyzóba
:D
12/22 anonim válasza:
Mutasd meg a pucér kaksis popsid a szomszédnak. Ha leskelődik mindig akkor úgyis ez a vágya. Legalább egyszer tedd boldoggá :D
13/22 anonim válasza:
papírzsebkendő vagy szalvéta nincs a háznál?
14/22 anonim válasza:
Ha közben úgyis fent vagy a neten, akkor rendelj online klotyópapírt, előbb, utóbb kiviszik.
Addig meg netezz nyugisan, ha rád jön, akkor ki sem kell menni...
15/22 A kérdező kommentje:
Végre sikerült kijutnom, a wc mögött volt egy dugi papír vészhelyzet esetére, sajnos nem tudtam róla csak most fedeztem fel, több mint 8 órát a wc-n töltöttem ma, azt hiszem rémálmaim is lesznek majd tőle és rettegve fogok wc-re menni egész életem során :(
2014. júl. 8. 22:03
17/22 anonim válasza:
Válassz olyan hivatást, ami klotyópapírral foglalkozik!
18/22 anonim válasza:
OMG! Nem hiszem el hogy ilyen hülye emberek léteznek mint te. 8 órát ülsz a wc-n mert nincs papír... Vigyázz hogy ez után ne fogyjon el mert ha nincs a tartalék tekercs ott haltál volna éhen.(ami nem is lett volna akkora veszteség ha tényleg ilyen életképtelen vagy. Az meg nem jutott eszedbe hogy felhívj valakit, vagy e-mailezz, vagy írj a facebookon valakinek.
19/22 anonim válasza:
A fenébe!
Papírral is lehet?
Ez még nem jutott az eszembe, én mindig a laptopot használom...
:)
20/22 anonim válasza:
# 18/19
HUMOR kategória!!!! szerinted tényleg 8 órát a wc-n ülne? rág rászáradt volna a fenekére a sz.r és simán letusolt volna...
ha az emberi ostobaság fájna te halott lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!