A vasalóm nagyon perverz ajánlatokat tesz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez normális dolog?#vasló
2014. júl. 2. 10:05
1/11 anonim válasza:
Én belemennék, csak vigyázz ha felforrósodik a hangulat
2/11 A kérdező kommentje:
Te már kipróbáltad?Vélemény róla?Nekem kék vasalóm van?Azzal is érdemes?
2014. júl. 2. 10:12
3/11 A kérdező kommentje:
Nekem kék vasalóm van.*
2014. júl. 2. 10:14
4/11 anonim válasza:
Nekem víztartályos van és csak úgy forr a levegő körülötte...
5/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__5803612..
Elhatároztad, hogy azzal töltöd a nyarat, hogy megdugod az összes fémtárgyat a lakásban? Mi lenne, ha hagynál pihenni minket és szeptemberben írnál egy összesítést, hogy melyikkel milyen volt? Jöhetnek majd képek is.
6/11 anonim válasza:
A vasalód ne normális, mondd meg neki,hogy kezeltesse magát!
7/11 anonim válasza:
Irigyellek! Nekem is kék vasalóm van, de az semmi ilyesmit nem ajánlgat. Elég konzervatív egy vasaló, csak a hagyományos dolgokban van benne.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne mert kék és azok leégetik
9/11 Gyémántlány válasza:
Teljesen normális, a miénk is gyakran csinálta.
Aztán mikor komolyabban kezdtünk volna érdeklődni iránta, kiderült, hogy meleg :(
10/11 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? Ha lány én nem mennék bele tuti hogy meleg és csak azért akarja hogy ne derüljön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!