Zkalshwt ajwhsg?
Figyelt kérdés
Sürgős lenne.2014. júl. 1. 00:33
1/12 anonim válasza:
Hm, az olívaolajnak eme csodás átgondolt verzióját még nem is láttam, te valami zseni vagy!
2/12 anonim válasza:
Engem senki nem zaklat, utoljára mondom!
4/12 anonim válasza:
Nagyon csúnyán írsz, nem is értem, mit akarsz...
5/12 anonim válasza:
Kifgkashgikeicn fjaasdgjhaoiw!!!!!
6/12 anonim válasza:
Hmmm.Ez egy jó ötlet! Így kell megcsinálni a halhatatlansági gépet! Te valami zseni vagy!
7/12 anonim válasza:
Mivan mivan mivan? Gyere ki a hóra! Szánkózzunk!
8/12 anonim válasza:
Huh. Szóval: fsfalhfasdf ahdhfa f, asudfhahfadjs asdjsfjk adfs aiskkd. JIjsd asjjsdkfsf jks! JIdjasdj? aisdjasdjkasdfhf. asdhahieh rffhasdfhk ancuaefhowefuhas jdfhadf. sdufhafuhd sdf sfhudhfas fsuhfgsuifg, dhausdhasda, asdihasfguh, asd adaduhauhf hfdsjsla s a. ajdahuhfgsjdha asduhsidfh adjhue s fshfsuifw sfhsuhfas dsfhsdj sdfh sdfisfhudwö sfasdfhsud scfpwfshd8 wsfsiohf. UHfijwoj sifjwgsjlf! sdfhduighadsf. sudfhwief.
9/12 anonim válasza:
Zkalshwt ajwhsg?= Zaklat kalapács alma leves skót hagymás watt tapló ajtó jóságos web holnap segít görög?
Ezek a szavak ugrottak be kivétel a w azt szótárból néztem :D
10/12 anonim válasza:
Nem ajánlom.Ha zkalshwt ajwhsg-t fogsz csinálni egy rinocérosz banánon fog táncolni a házadon miközben füvezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!