A kertibudit vagy az angol wc-t szereted jobban? És szoktál ott zsíroskenyeret enni hagymával mikor egy száll gumicsizmában teszed amit kell? XD
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 21:49
11/21 anonim válasza:
Nem tudom mi az az angol WC, angol gyártású, vagy mi ?!
Én mindig a (kerti !!) WC-ben szoktam enni, de nem zsíroskenyeret, jobban szeretem a friss sz@rt, így legalább nem is költök kajára, mert ez egy örök körforgás :P
12/21 anonim válasza:
Viccen kívül én már ettem szendvicset szarás közben nemegyszer:D
13/21 anonim válasza:
És a zsíros cukros kenyér? Gyerekkoromban vidéki nagyinál ez volt a CSEMEGE!
14/21 anonim válasza:
Nagy állatok vagyunk héj:) én almát szoktam enni szarás közben , DE AZT RENDSZERESEN xD
15/21 anonim válasza:
én bokorbaszarás forever XDDDD
am nekem volt már olyan, hogy fostam és hánytam egyszerre :))))
16/21 anonim válasza:
Kedves előttem szóló! Olyan már nekem is volt.
17/21 anonim válasza:
Szerintem olyan mkinek volt már
18/21 anonim válasza:
Jó a budi, főleg, amikor piálgatunk, és ki kell kísérni a másikat, mert fél kimenni a sötétben. Mellesleg környezetbarát.
20/21 anonim válasza:
Az angol wct, de megvan a hangulata nyáron egy jót nyomni az uvdari wcben. Felejthetetlen élmény. Enni nem szoktam közben, fujj ti hogy bírtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!