1/14 anonim válasza:
Vagy ösvények vannak, vagy nincs a közepén
2/14 anonim válasza:
A fűmagok közé csempészik a tábla magot
3/14 anonim válasza:
1. vagy akkor tették ki a táblát mielőtt bevetették a füvet
2. vagy ráléptek a fűre :D
4/14 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ha rövidlátó vagyok és közel kell mennem, hogy elolvassam a táblát akkor ott kell maradnom ha már tudom, hogy nem szabad rálépnem a fűre vagy azért óvatosan kijöhetek?
5/14 anonim válasza:
"kihegyezték" a végét, és egy íjjal kilőtték :P
6/14 anonim válasza:
Általános bevált szokás a következő: helikopterről egy perzsa cicát lelógatnak (sziámi is tökéletes csak az Mo.-n ritka), majd a cica nagy óvatossággal leszúja a táblát ügyelve arra, hogy össze ne karmolja azt.
Ennyike.
7/14 anonim válasza:
A katonák Apache helikopterrel a befüvesített füves területnek a közepének a közepére megérkeztek nagyon nagy erőkkel. Egy tetőtől talpig felfegyverkezett katona fogta a "Fűre lépni tilos" figyelemfelkeltő és tiltó transzparens táblát majd hiperszónikus gyorsasággal leereszkedett helikopterből egyenesen a befüvesített terület közepére. 1 méteres magasságban függeszkedik szegény katona nehogy áthágja tiltó táblájának a tiltást kifejező tiltását. Majd nagyon gyorsan a füves terület közepére elhelyezte a tiltó táblát. És a tiltó táblának a hatálya érvénybe lépett és azóta senki de, senki nem léphet a gyepre, mert ha igen szabálysértést követ el.
8/14 anonim válasza:
Előtte még nem volt ott a "fűre lépni tilos" tábla, szóval akkor mikor odatették még nem volt tilos rálépni! :D
9/14 anonim válasza:
Egy extrém sportoló oda bungeejumping-olt és amikor épp a fű fölé ért, leszúrta a táblát.
10/14 I.B.T. válasza:
Szerintem azért mert a gyep zöld és mivel zöld ezért gyeetya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!