Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan kerülnek a Fűre lépni...

Hogyan kerülnek a Fűre lépni tilos táblák a gyep közepére?

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 08:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Vagy ösvények vannak, vagy nincs a közepén
2014. jún. 26. 08:41
 2/14 anonim válasza:
97%
A fűmagok közé csempészik a tábla magot
2014. jún. 26. 08:42
 3/14 anonim ***** válasza:

1. vagy akkor tették ki a táblát mielőtt bevetették a füvet

2. vagy ráléptek a fűre :D

2014. jún. 26. 08:44
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem tudom, de ha rövidlátó vagyok és közel kell mennem, hogy elolvassam a táblát akkor ott kell maradnom ha már tudom, hogy nem szabad rálépnem a fűre vagy azért óvatosan kijöhetek?
2014. jún. 26. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
"kihegyezték" a végét, és egy íjjal kilőtték :P
2014. jún. 26. 08:46
 6/14 anonim válasza:
80%

Általános bevált szokás a következő: helikopterről egy perzsa cicát lelógatnak (sziámi is tökéletes csak az Mo.-n ritka), majd a cica nagy óvatossággal leszúja a táblát ügyelve arra, hogy össze ne karmolja azt.

Ennyike.

2014. jún. 26. 09:01
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
A katonák Apache helikopterrel a befüvesített füves területnek a közepének a közepére megérkeztek nagyon nagy erőkkel. Egy tetőtől talpig felfegyverkezett katona fogta a "Fűre lépni tilos" figyelemfelkeltő és tiltó transzparens táblát majd hiperszónikus gyorsasággal leereszkedett helikopterből egyenesen a befüvesített terület közepére. 1 méteres magasságban függeszkedik szegény katona nehogy áthágja tiltó táblájának a tiltást kifejező tiltását. Majd nagyon gyorsan a füves terület közepére elhelyezte a tiltó táblát. És a tiltó táblának a hatálya érvénybe lépett és azóta senki de, senki nem léphet a gyepre, mert ha igen szabálysértést követ el.
2014. jún. 26. 11:16
 8/14 anonim válasza:
Előtte még nem volt ott a "fűre lépni tilos" tábla, szóval akkor mikor odatették még nem volt tilos rálépni! :D
2014. jún. 26. 13:14
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Egy extrém sportoló oda bungeejumping-olt és amikor épp a fű fölé ért, leszúrta a táblát.
2014. jún. 26. 16:29
 10/14 I.B.T. ***** válasza:
Szerintem azért mert a gyep zöld és mivel zöld ezért gyeetya.
2014. jún. 26. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!