Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi jellemző az angol humorra?...

Mi jellemző az angol humorra? Mi is az tulajdonképpen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 25. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Engem zavar a sok betű ezért mint olvasó utodomra rád hagyom a lényeget.

Mai fiatalság nem igen szeret olvasni sőt megveti a könyveket ezért van Wikipédia én szeretem mivel sok új dolgot sok nagyon hasznos információt lehet innét-onnét venni.

Itt olvass utána :

[link]

2014. jún. 25. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem leginkább kissé elvont, abszurd, néha fárasztó humort mondanám angolosnak. Douglas Adams könyvei, illetve a Monty Python filmjei jó példa rá. Ezen kívül még Mr. Bean karaktere, aki még nagyon híres angol humoros alak.

(Nézz kicsit utánuk, nem fogsz csalódni :)

2014. jún. 25. 13:45
 3/5 I.B.T. ***** válasza:
Sok a szituációs poén. Mondjuk kiírsz ide egy hülye kérdést és nem válaszol senki.Ez vicces nekünk neked meg égő:D
2014. jún. 25. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lököttek az angolok.

Amikor kint voltam, éppen a nálunk is ismert Dzsémi kutya rajzfilmje ment a tv-ben, amelyik olyan komondoros fajta, a szemébe lóg a "haja", meg a sapkája is, nagy vagányul.

Így hát mikor a blöki beszólt, hogy - látod, amit én látok? -, mindenki dőlt a röhögéstől, mert semmit sem láthatott, csak én ültem fapofával, mert nem találtam semmi vicceset benne.

Aztán később már azon röhögtek, hogy én nem röhögök, azt hitték, direkt csinálom és elterjedt rólam, hogy milyen humoros ember vagyok.

Ilyen csavarok jellemzik az angol viccet.

2014. jún. 25. 22:08
 5/5 anonim válasza:
Ha pár részt megnézel a Waczak-szállóból megérted.XD
2014. júl. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!