Ezt a házat Donald kacsának építettem, a jó lett?
Figyelt kérdés
A régi, ami volt neki, az tönkrement. Van benne egy kis konyha, egy nappali, egy kézmosó, meg egy zuhanyfülke. Nem maradt ki belőle semmi?
2014. jún. 22. 15:04
1/5 anonim válasza:
Zuhanyfülke? Hát egy nagy-nagy kád, az jó lenne, hogy boldog legyen, mint kacsa a vízben. Jól látom, kacsalábon forgó? vagy csak a photoshop gyengesége.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jó az olyan ház, amiben csak konyha van, nappali, és zuhanyzó, kézmosóval. Ennél több nem is kell.
Vagy igen?
2014. jún. 22. 23:22
3/5 anonim válasza:
A megrendelő igényei fontosak a tervező számára... egy jó nagy kád a kacsának
4/5 A kérdező kommentje:
A hiba elhárítva: Nappali, fürdőkád, kézmosó. Van esetleg még valami, ami hiányzik?
2014. jún. 23. 09:23
5/5 Jófej:D válasza:
Szerintem egy kicsit kicsik lesznek a szobák vagy nem? Vagy de? Vagy nem? Hmmm? Ez csak az én véleményem. Naa? Kicsik? Vagy nem? Lehet hogy tévedek? De mivan ha nem? Még az is lehet hogy be se fér. De akár az is hogy túl nagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!