Mi a véleményed a Szofi névről? Milyen lány jut róla eszedbe?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 22:39
11/13 Boorya. válasza:
Nekem egyrészt a Mamma Mia! című filmből a főszereplő lány jut eszembe, másrészt egy elég régi rajzfilmből az egyik szereplő :D A mese címe Anasztázia, és Szofi azt hiszem az anyacárnő egyik rokona volt talán (?) de lehet hogy rosszul emlékszem :)
12/13 anonim válasza:
Ha minden igaz a Szófia becézése. A becenév alakja tetszik, a teljes névben a hosszú -ó így leírva egy picit zavaró. Nekem mindig a Walking Dead jut eszembe róla, ott hívták Sophiának hívták Carol lányát, aranyos kislány volt, csak zombivá változott a végén, nagyon sajnáltam, lehet ezért jut mindig eszembe. :/
13/13 anonim válasza:
Szőke, tépett hajú 17 éves szép , kedves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!