Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap véletlenül átmentem...

Tegnap véletlenül átmentem egy dimenziókapun. Milyen negatív kihatása lehet a további életemre?

Figyelt kérdés
Akinek van hasonló tapasztalata, írjon.

2014. jún. 20. 13:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmi. De legközelebb zárd kulcsra.
2014. jún. 20. 14:18
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
anyám mondott valamit, hogy régebben ők is Slider-ek voltak apával, de aztán megunták, hogy bármelyik világba csöppennek, az mind jobb volt mint a mi Magyarországunk, és inkább ezért visszatértek a kihívások miatt.
2014. jún. 20. 14:36
 3/14 anonim válasza:
Tárcsázd a csillagkapun a megfelelő koordinátákat és hamar rendbe jön minden.. vagy várd meg míg megtalál a CSK1
2014. jún. 20. 16:50
 4/14 Enesen89 ***** válasza:
A diliház negativ hatásnak számít?
2014. jún. 20. 19:47
 5/14 anonim ***** válasza:
A saját dimenziódban, hogy alakult a történelem? Itt jól elbaszódott vagy 100 éve.
2014. jún. 20. 21:23
 6/14 anonim ***** válasza:
mennyiért vetted az LSD-t?
2014. jún. 20. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
mit szívsz? adsz belőle?
2014. jún. 20. 22:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Húú.

Valahogy én is anno így kezdtem.

Teljesen véletlenül megépítettem egy dimenziókaput és azóta az életem...

... Na ne haladjunk ennyit előre.

Minden az általánosban kezdődött, mindenki utált, így én teljesen véletlenül mérgemben megépítettem egy dimenziókaput. Amibe teljesen véletlenül belementem és egy másik dimenzióban találtam magam. Valahogy leírni így tudom ezt a dimenziót: *** *** ***** ** ** **.( Ha kicsillagozná neked az azért lehet, mert nem tudod felfogni és ezért az agyad inkább csillagokat lát csak )

Eléggé érdekes ez a dimenzió, hát nekem az életem amióta ebben a dimenzióban vagyok azóta nagyon megváltozott minden, értelmes vagyok, nem lógok hülyékkel, okos lettem, de a legjobb, hogy az egoizmus teljesen megszűnt nálam.

( Egyébként ezt a dimenziót úgy hívják, hogy : "Értelem" )

Sok sikert az előző dimenzióban...

2014. jún. 20. 23:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Velem is ez történt (csak nem tegnap), de eddig azon kívül, hogy hetente többször szembejövök önmagammal a folyosón, sőt, van, hogy kettemmel (két önmagammal?) is, semmi gond nincs.
2014. jún. 21. 01:51
 10/14 anonim válasza:
Kérlek vigyél magaddal ebből a szar világból!!!!!! :D :D :D :D
2014. jún. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!