Téged is meg röhögtetek ez a mondtad? Nekem írta ez valaki. (lent)
Figyelt kérdés
"Apuci-anyuci odaengedett" ezen még mindig röhögöd XDD2014. jún. 18. 11:14
11/18 A kérdező kommentje:
mot látam ezt a viccet sóval no
2014. jún. 18. 12:33
13/18 A kérdező kommentje:
én meg rajtatok ;)
2014. jún. 18. 13:00
14/18 anonim válasza:
Valaki legyen olyan kedves, s szánjon meg engem: Én is szeretnék nevetni, de nem tudom mi a mulatságos ebben?
15/18 anonim válasza:
Sejteni vélem a humor hangyányi szikráját, de inkább nem mondok semmit :)
16/18 anonim válasza:
Szakadok rajta ! Hát ez nagyon vicces ! 1 orája ezen röhögök! Hát ez nagyon nagy ! :D ........Nem ! Ez abszolút nem vicces !
17/18 anonim válasza:
Hány éves vagy, te szerencsétlen? Öt mondatban 21 helyesírási hibát elkövetni, a mondatokat teljesen értelmetlenné tenni, ez még ezen az oldalon is rekord!
Arról nem is beszélve, hogy ebben semmi humoros nincs, hacsak a te hároméves nívójú agyadban nem kelt egy normális mondat ilyen hatást...
Én ezen csak sírni tudok, és az a gyanúm, hogy ezzel nem vagyok egyedül... :-(
Ugyan, olvasd már vissza, amiket írtál!
18/18 KakiMatyi99 válasza:
Engem elképesztően megröhögtetek!
Még most is röhögtetekök rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!