Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek minek örül állandó...

Szerintetek minek örül állandóan Rubint Réka?

Figyelt kérdés
2014. jún. 12. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem vettem észre, hogy örül, de sokat kiabál a videóiban. De szerintem a gyerekeinek örül, három szép gyerek mellett csupa boldogság az élet:)
2014. jún. 12. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan anyagi körülmények között én is örülnék magamnak vagy legalább, hogy egy jó anyagi háttérrel rendelkező pasit fogtam ki.
2014. jún. 12. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Az új update fagyiknak!
2014. jún. 12. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hogy kockacukrot fog kapni.
2014. jún. 12. 14:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a cuffanós fánknak
2014. jún. 13. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Irgum burgum fatojás!!!!
2014. jún. 13. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es, pacsi :D :D :D
2014. jún. 27. 21:16
 8/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen szerintem te csak ökörségnek szántad a kérdést,de ha kíváncsi vagy elmondom.Nem örül semminek,de amikor te otthon a DVD-it bámulva izzadsz vért és már érzed hogy nem bírod,A)Ő totál kifejezéstelen arcal tudatja veled a puszta tekintetével,hogy neki ez semmi,de te,te, te hájas szarcsimbók még ezt sem vagy képes megcsinálni B)pozitív kisugárzásával próbál lelket önteni beléd és abba a 20 kilós zsírrétegbe ami lassan külön álló lény lesz,és már neve is van,sőt saját akarata,mégpedig ki akarja nyírni magát amiért végig kell néznie a zabálásodat.Vagyis így sokkal jobb hozzáállásod lesz,hatásosabban tudod csinálni a tornát,és még többb DVD-t veszel.
2014. júl. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!