Zsebvirág kérdése:
Igaz az, hogy a meztelen csiga az hontalan?
Figyelt kérdés
Nincs háza! Nem elég szegénynek, hogy nincsen ruhája de még háza sem! Te láttál már kéregető meztelen csigát? Sőt adtál már Neki aprót? :(#csiga #meztelen #szegénység #Borg #csóróság #Star Trek #hontalan #Daniel Jackson #ha ezt elolvasod bepisilsz a nevetéstől
2014. jún. 11. 21:19
2/9 A kérdező kommentje:
Ahogy Te is.
2014. jún. 11. 21:40
3/9 anonim válasza:
Nem igaz. Azért vetkőzött le, mert nudista.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom. Én helikopterrel járok....
6/9 anonim válasza:
Nem hontalan, hanem hajléktalan. Habár inkább hajlékes, hiszen az egész bőre egy hajlék, mivel egy szál haja sincs.
8/9 I.B.T. válasza:
Igen érdekes kérdés!
Szerintem ha nincs háza akkor házatlan esetleg háztalan de lehet, hogy háziasítatlan.
9/9 anonim válasza:
Méghogy szegény és sajnáljam és napraforgot adjak neki ? undoritó szemtelen a meztelen csiga, én mindenképp kíírtom egy darab nemhagy békén esökor mindig jelentkezik nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!