Ismertek olyan filmeket, amin sírni lehet a röhögéstől?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra gondoltam, amiket a 6 és egy 10 éves öcséimmel is megtudok nézni.
Köszönöm előre is! :D
2014. jún. 8. 19:26
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt még nem láttam, meg nézzük.
Köszönöm szépen. :)
2014. jún. 8. 20:13
3/9 anonim válasza:
Nézéttek meg szerintem a Sziki-szökevényt amikor láttam, szakadtam a röhögéstől. Leslie Nielsen film de nem annyira ismert én például az elmúlt 6 évben nem is láttam sehol se, hogy reklámozták volna pedig sztem az egyik legviccesebb amit láttam. Sztem meg is nézem majd valamikor, kösz, hogy segítettél nélküled nem is jutott volna eszembe ez a film. :)
4/9 zsoaberdeen válasza:
Agymenők. 1992-es film tele van poénnal, többször is meg kell nézni, hogy az összeset észrevedd. Én még mindig könnyezem a nevetéstől rajta, pedig kismilliószor láttam.
6/9 anonim válasza:
Családi üzelmek, de a Norbit is jó :D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azt hiszem majd jut egy minden hétvégére. :D
A Norbitot láttam már egyébként, tényleg jó. Ha ilyen a többi is, akkor jókat nevetünk majd. :D
Köszi, Mégegyszer mindenkinek. :D
2014. jún. 10. 22:16
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2014. jún. 13. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!