Most ez van vagy mi a szösz? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Bővebben fent. va nem? de mért ha igen ezt én se értem!! HELP!!! úgy is te ezt nebenu,:)2009. dec. 31. 10:11
1/13 anonim válasza:
terhes vagy :|
h lehettél ien felöltlen :S
2/13 A kérdező kommentje:
nem vok terhes csak nem értem de newm jól válaszoltál.
2009. dec. 31. 10:34
4/13 anonim válasza:
hallod neked még a szöszödön is szösz van :D és annak a szöszén is :D:D:D
5/13 A kérdező kommentje:
hupsz bocsi nem jól írtam,. Na szóval a bővebben lentet írtam
2009. dec. 31. 10:36
6/13 A kérdező kommentje:
de sokasn írájk hogyx kamukérés de bezzeg ha nagyanyám kérdez a leműtött csecséről, bezzeg neki értik
2009. dec. 31. 10:37
7/13 anonim válasza:
asszem értem :D a fenti rész :D Most ez van vagy mi a szösz? Bővebben lent, ez a kérdés címe, a lenti részre pedig írod a történetet/további kérdéseket :) a lenti részben nem muszály kérdezned, de a felsőben kötelező, a felső a kérdés címe, mindig kérdőjel van a végén, míg a lenti részhez azt írsz amit akarsz :) ezt kérdezted?
8/13 anonim válasza:
mért kell ien bonyolultat kérdezni :(
nemgondolsz a szőkékre :( mert én nemértem :( :D XD
10/13 A kérdező kommentje:
10:40 igen ez az!! köszönöm értelmes vagy :D de komolyan.
2009. dec. 31. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!