Üzenetet kaptam valakiktől. Miről szól?
Idegen nyelven volt de,sikerült megfejtenem...
Annyit kell tudnotok hogy most találkozok elöször ilyen nyelvel szóval sok munka volt benne!
De mielött elmondom hogy miről szól tudnotok kell azt hogy,nem lehetett kinyomozni kik küldték de,kis kutatás után rájöttem hogy ennek az az oka hogy mélyen a föld alatt vannak(gondolom bányásznak)...
A üzenet így szól:
Mi repitradroidok(vagy valami hasonló a nevük ezt,nem sikerül lefordítanom szerintem egy bányász csapat neve) egyelőre csak a GYIK-on kültünk üzeneteket de,ha nem teszitek azt amit mondunk akkor a álcázott embereink felgyújtsuk a bolygót egy bumlrniánriai(ezt se tudtam lefordítani) szerketettel és,majd boldogan élünk rajta!
Kivánságaink a következök:
-10 tonna szilvásbukta
-egy ország de,atlantisz kizárva...
-minden földi cégből 50% részesedés
-felszini élet engedélyezése nekik
-egy darab sport szelet...
-engedély hideg hónapok és,földrészek eltüntetésére
U.i:ez a üzenet random lett elküldve M.O-n azaz,bármelyik magyarhoz megérkezhetett.Azért Magyar országra küldtük mert ott van a GyakoriKérdések.hu.Kérlek küld el a többi magyarországi lakosnak is ezt a üzenetet!
Szerintetek ki küldhette?
Még ekkora baromságot!!!
He he he he!!!
Elsö válaszoló:
A reptoidokról még nem halottam a kecskékről már igen de,mi van ha reptoid kecskék?
Második válaszoló:
Baromság?Ezek szerint a barmokkal is szaporodik ez a furcsa bányászcsoport?
Amúgy ezek tényleg bányászok?És miért pont ez a nevük?
jéézusom -.-
eretneknek fogtok tartani, hogy nem hiszek ebben a valósnak tűnő bányászcsapat létezésében, de valamiért mégis így van. biztos rossz volt a neveltetésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!