Sürgős! Ha egy kézigránátból kihúzom a biztosítószeget, visszalehet úgy dugni, hogy ne robbanjon fel?
Nem lehet de dobd el!Nekem sikerült így csak a utca robbant fel(kicsit felerősítettem a gránátot)...
Egyébbként most megprobálom visszadugni és,nem lehet eldobni mert be kentem a kezem "ezred pilanat ragasztóval" és,úgy érzem sikerülni fog ez a egésjhsfhtguijhnutlpkőé
á
Naná, hogy vissza!
Először egy kicsit rázogasd meg, finoman, de határozottan.
Aztán tartsd a füledhez, hogy hallod e a visszabiztosító pöcök, vagy pecek (itt kissé zavaros az elmélet) - kattanását, vagy kettyenését. (már megint, a fene...)
Ha ez megtörtént, szép nyugodtan számolj el tízig, vagy húszig (ejnye, már megint...), vagyis ameddig tudsz és aztán semmi akadálya a peckelésnek (vagy pöckölésnek).
Jó munkát (vagy mankót...)
:)
Mire jó ez a szivatás..?!
Igen, ha kihúztad a biztosítószeget, de még nem dobtad el (az oldalán a kar nem csapódott fel, és esett le), akkor vissza lehet dugni a biztosítószeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!