Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Felelsz vagy merszbe tudtok...

Ancsa0124 kérdése:

Felelsz vagy merszbe tudtok jó ötleteket?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Ha 18 múltatok akor fogdosni egymást (pucu,cunci...STB)

de ha nem akkor dúrvan nyalja meg a falat vagy pofoza meg magát

2014. máj. 22. 18:51
 2/6 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb,hogy megkeresed a télapót,és azt mondod neki hogy nem mondasz neki semmit és ez nagoyn veszélyes dolog amúgy én már csintam thát én már jó vok benn mer sokat csintam már am.
2014. máj. 22. 19:28
 3/6 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:

Én tudok egy jót.

Felelsz: Mond el a legcikisebb dolgot amit megéltél.

Mersz: Pisilj bele egy klocsoba és idd meg.

2014. máj. 22. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
A felelsz vagy mersz egy hülye játék. Ha mindig felel az ember, akkor azt mondják, hogy unalmas, ha meg valamit meg kell csinálni, akkor meg túl durva. Szerintem senki ne csináljon olyat, amitől baja lehet, pl senki ne nyaljon meg semmit. Mit csinálsz, ha ahhoz a falhoz nekidől régebben egy hajléktalan, és nem mosták le? Azt sem szabad, hogy másra olyat kényszerítesz, amit nem szabadna, és ne is cselekedj olyat, pl ne pofozgasd magad, ne szólj be másnak, és ne okozz kárt senkiben és semmiben. Ha pedig van egy gyerek akit nem akarsz megpuszilni, akkor nem kell. Akkor inkább ne játszál ilyet. Ez csak egy hülye játék, amit az utcagyerekek találtak ki, akiknek nincs normális családi életük. Egyébként nem, nem tudok jó ötletet, csak azt az egyet, hogy ne játszál ilyet!
2014. máj. 23. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen azért takálták ki hogy csak 3 felelés van !
2014. máj. 24. 08:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves 4.-es válaszoló, sajnáljuk mi utcagyerekek, hogy nem a gép előtt nőttünk fel, egész nap kockulva, és játszanunk kellett valamit :) Elbaszott világ volt ez..., de mostmár jó, mert nem játszunk ilyesmit :D
2014. máj. 24. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!