Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most akkor költözzek ki az...

Most akkor költözzek ki az országból vagy haljak itt éhen?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem három emeletes házat venni, csak egy átlagos házikót engedhetek meg magamnak. A régi mercim mellé nem tudok még egy autót venni az asszonynak amivel mehetne shoppingolni. A munkáról inkább nem is beszélek...dolgozni kell. Elvégeztem az egyetemet és nem esett az ölembe a jó munkahely szép titkárnővel. A gyerekeket is én kell neveljem, pedig a legjobb iskolába járnak.

Úristen...itt nulla a megélhetés, éhen fogok halni. Szerintetek is ki kéne menjek külföldre, ahol már csak azért fizetnek mert lélegzem? A legcsóróbb melót végezhetem sok pénzért. Én lehetnék a társadalom legalján, de lenne sok pénzem.

Mit tegyek? Help! SOS! Siessetek a válasszal, mert mindjárt kaviárra sem futja.

2014. máj. 18. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy politikushoz van szerencsénk?
2014. máj. 18. 16:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Neem vagyok én politikus, pedig lopni csalni tudok. A hazug Orbán miatt kiújult az aranyerem. A fidesz tehet róla. Miattuk nem tudok egyről a kettőre jutni. Megszavaztam, hogy legyen kit szidjak négy éven keresztül. A szemétje.

Most vettem fel 1 millió euró hitelt. Vettem magamnak egy luxus verdát. Tetszik meg minden, de most a bank követeli vissza a pénzt. Micsoda világban élünk? A bankok ellopják mindenemet. Nincs joguk hozzá. Nem fizetek semmit nekik. Monnyon le mindenki!!!

De kedves válaszolók, a kérdésemre válaszoljatok. Hogyan lehetek fiatalon munka nélkül multimilliomos? Nem akarom eladni a vesém mert fáj de dolgozni sem akarok.

2014. máj. 18. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj, egy pillanatra azt hittem, vicces a kérdés, de nem az.
2014. máj. 18. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Miért lenne vicces? Én kétségbe vagyok esve. Mi lehet itt vicces?

Holnap megyek is tüntetni.

2014. máj. 18. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés nemmondom :(
2014. máj. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!