Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jött már rád suliban a cifrafo...

Jött már rád suliban a cifrafos*s? :D

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
jah, egyszer igazolatlan órát kaptam miatt :-| xD
2009. dec. 30. 21:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem suliban nem, hanem sokkal rosszabb: vonaton. :D

Rohantam be a vécébe, nagyon gusztustalan volt, nem mertem leülni az ülőkére, úgyhogy csak felé hajoltam, és egy kicsit le is fostam az ülőkét, nagyon gáz volt. WC papír nem volt, de szerencsére volt nálam zsepi, úgyhogy megoldottam, de nem volt egy kellemes élmény. Bár így utólag szétröhögtem magam rajta, ahogy íráskor felelevenítettem magamban. :D

2009. dec. 30. 23:43
 13/21 anonim ***** válasza:

nekem szerencsére nem volt ien :D

16L

2009. dec. 31. 00:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

23:43 nak

Én annyira röhögök hogy le se tudom írni,jó fej lehetsz :D:D:D lesz*r.. az ülőkét,odaképzeltem,ahogy mozog meg rángat a vonat alul meg látod a sineket meg a vonat zötykölödik :D:D:D:D:D:D

2009. dec. 31. 01:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, nem. Én "csak" rosszul lettem, és hányingerem volt. Bevittek az igazgatóhelyettes irodájába, és hát ott... Nagyon de nagyon égő volt...
2009. dec. 31. 19:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult már velem! A suliban csak az első 3 órát birtam ki a nyolcból. Elmentem sz iskola orvoshoz, adott nekem valamit fosás ellen,de nem hatott. Igy hát hazamentem. Még soha életemben nem fostam iskolában, de aznap 4-szer akkorát fostám, hogy az csak na, egy kicsi, ment az ülőkére,de úgy hagytam és gyorsan hazamentem! :D 17/L
2009. dec. 31. 21:26
 17/21 A kérdező kommentje:

Azta emberek,nagyon brutálisak vagytok! :D

Köszi szépen a válaszokat! xd

2010. jan. 2. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
én az irodában akkorát fostam hogy az csak na... főnököm mellettem állt
2010. márc. 4. 15:51
 19/21 anonim ***** válasza:
Csajbudiban fa fölött a falon húsz centis fostócsa reális? Gazdája nem volt, de szinte mindenki megcsodálta :)
2010. márc. 4. 16:45
 20/21 A kérdező kommentje:
pont visszanéztem..köszi szépen nektek is :DD
2010. márc. 4. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!