Ki szerelmes még Willy Wonkába?
Figyelt kérdés
Számomra Ő az igazi.2009. dec. 27. 22:15
1/17 anonim válasza:
ne haragudj nem hiszem el hogy szereted. szerintem csak a pénzére pályázol. de nyugi kiszórja az ilyeneket, nem hiszem hogy be tudod magad nála hízelegni
2/17 A kérdező kommentje:
Ezt kikérem magamnak. Én őszinte szerelmet érzek iránta, és az érzéseim sosem csaptak még be.
Nem tudnátok tippeket adni hogyan csábítsam el? :$ Nem akarok könnyűvérűnek tűnni, de túl megközelíthetetlennek sem. Előre is köszi. ;$
2009. dec. 27. 22:32
3/17 anonim válasza:
első vagyok, bocsi tényleg nem akartam ilyeneket mondani csak valahogy azt éreztem..Nos, Wonka Úr egy elég fura jellem, gondolom ezzel nem mondok újat, bármilyen dologgal fordulsz hozzá, az a lényeg hogy ne hirtelenkedj. ez az aranyszabály, azt nem szerti ha valaki hirtelenkedik. valamennyire kiismertem mert dolgoztam a csokigyárban és beszélgettünk sokat. szerintem írhatsz neki emailt vagy keresd föl személyesen valami kamu indokkal hogy látogatást akarsz tenni a gyárba, vagy interjút akarsz vele készíteni, kerülj minél közelebb hozzá, viszont jól tudod, ne légy túl akaratos. és fogorvosi fogászati témákról semmiképp se beszélgess vele... légy vidám kedves és őszinte! sok sikert kívánok:)
4/17 anonim válasza:
jaj Istenem, de nagy poén!Igaza volt az egyik srácnak, létre kellene hozni az "Erőltetett humor" alkategóriát! -.-'
5/17 anonim válasza:
ajjmár attól hogy nincs humorérzéked harmadik, lehet hogy másnak van:P jóna de tényleg:)
6/17 anonim válasza:
Khm, van humorérzékem, és sokkal fejlettebb ennél.. O.o
7/17 anonim válasza:
vagy csak más irányba terjed ki:) arra gondolok hogy ugyanaz nem lehet vicces mindenkinek
8/17 anonim válasza:
Az öcsém is szerelmes belé, ők sokkal szebb pár lennének. o_O
10/17 A kérdező kommentje:
Most nehogy elkezdjünk arról vitatkozni, hogy kinek mi a poén. :D
Fáradt pillanatomban feltettem ezt a kérdést, amin szerintem jól el lehet beszélgetni, az első válaszoló is milyen udvariasan próbál segíteni világrengető problémámon. :D Fogászati témát nem hozom majd fel, megígérem. ;D és bevetem majd a csoki axe-t, remélem tuti sikerem lesz.
2009. dec. 27. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!