Mi a neve annak a testrésznek amit fejnek hívnak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 22:22
3/7 anonim válasza:
Nem értem, miért nem törlik végre ezt a kérdés, pedig nekem az ennél sokkal értelmesebb kérdéseimet is törölték. :(
Például hogy: "Miből készül a szilvásbukta?" Pedig sokkal értelmesebb kérdés volt, de mégis törölték. >:(
Meg hogy: "Kóstolnál velem egy falat urániumot?"
Nem értem hogy ezek miért sértik meg a szabályokat, amikor ez a teljesen értelmetlen kérdés pedig nem?!
4/7 anonim válasza:
Nekem is töröltek egy kérdést, amit nem értek hogy miért. Ez volt az: "Egy film foroghat a saját sírjában?".
5/7 anonim válasza:
Hát igen, de legalább adnának rá normális magyarázatot.
6/7 anonim válasza:
Pedig elolvastam a szabályzatot is, és szerintem nem sértette a szabályzatot, mégis törölték. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!