Anyukám azt mondta, hogy a Télapó nem is létezik, ez igaz?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem, hogy akkor most mi is van, ugye nincs igaza? 24 éves vagyok, most mihez kezdjek? Az egész eddigi életemet újra kéne értelmeznem. Hiszen a TV-ben is szokták mutatni, hogy néha eljön Lappföldről. Akkor lehet, hogy az Obama se létezik? Már nem tudom mit higgyek.
24/F
2009. dec. 25. 23:09
11/15 anonim válasza:
a télapó az nem magyar ünnep itt mikulás a menő
12/15 anonim válasza:
Elmoondok neked egy nagy titkot. sem a mikulás sem a husvéti nyuszi, nem hoz ajándékot ez mind a szüleid. :D:D sött még a gyereket sem a gólya hozzza. :D
13/15 anonim válasza:
Anyukád hülye...Lehet azért mondta mert nme tette neki lég mélyre...
14/15 anonim válasza:
basszus én 30 éves vagyok erre most olvasom hogy a mikulás nem létezik.. Ne hazudjatok tudom hogy létezik!!! Előző karácsonykor jöttt hozzánk és adott egy számítógépet és láttam a húsvéti nyuszit is a zsáklyában! Hülyék vagytok bibibi :P 15/L
15/15 anonim válasza:
Ez sajna igaz :D a mikulás,a jézuska,a húsvéti nyúl se létezik.Ezek kitalált karakterek.Vagyis hát a jézuska az nem ,csak halott.De nevárd hogy lejön a mennyből és ajándékokat osztogat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!