Egy kis matekházi. Segítesz?
Pár szorzás de nem mennek.
1*8
7*2
2*5
Te hallod, én is ezt kaptam a szünetre. És nem megy. =/
Valaki csinálja meg. *.*
8
14
10
Remélem, hogy sokat segítettem! :)
figyu..átmentem ük ük ük ük ük nagypapámhoz ensteinhez és megkérdeztem de ezt ö sem tudja :S nem irtad véletlenül el?? :O mert szerintem is hibás a kérdés...vagy a matek tanárod butus és nem atta jol meg a házit..bármi megeshet..:/
Válaszolos csaj
mindenki ilyen tudatlan a matekkal kapcsolatban?elmagyarázom.előveszed a táskádból a számológépet.eddig megvan?tuddod,azt a fura kütyüt,tele van gombbal és sose használod.na igen.beütöd az egyes gombot..........előbb nem ártna bekapcsolni.....hogyhogy mivel?rá van írva:on,na azzal.most ismét beütöd az egyest.most üsd le azt a helyes kis gombocskát aminek egy csillag van a tetején.úgy.most a nyolcast.az egyenlőjelet......és......a megoldás........ROSSZ.valamit elrontottál.kezd előlről.............úgy,most a jó.és a megoldás:196
ugye,nem is volt olyan bonyolult!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!