Tisztelt ufótársaim! Nektek volt már, hogy egy ember beletaposott az önbecsülésetekbe?
Figyelt kérdés
#provokáció #veszekedjetek
2014. máj. 2. 20:36
1/5 anonim válasza:
Igen, de rájöttem, hogy egy olyan szellemi képességekkel rendelkező lény, mint az ember véleménye nem mérvadó.
Ettől függetlenül tervezzük a Föld leigázását, csak hogy megértsék ezek, hogy ilyet nem illik tenni, mert ellenkezik a galaxis szabályzatának 47/2/b paragrafusában foglaltakkal.
3/5 anonim válasza:
Te földön kívűli vagy !!van nálad kívüli ??
4/5 anonim válasza:
Minden embert megeszek hazudok és folyékony vagyok hogy tudnának belle lépni ?
5/5 Költőnő? válasza:
Egyetlen egyszer. Nagyon övön aluli volt és mérhetetlenül gonosz. Egy pofonnal háláltam meg. Nem szokásom pofozkodni de ez kb zsigerből jött, mérlegelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!