Igaz az, hogy az őskorban volt olyan, hogy Iwiw, MyVIP, MSN meg ienek?
Figyelt kérdés
Állítólag tán a Facebook előtt vtak dominánsak, mára már kihaltak. Igaz lehet ez? Ma mondták az iskolában és nem tudom elhinni :/
13/L
2014. ápr. 26. 20:57
1/10 anonim válasza:
Most az MSN hogy jön ide, az nem közösségi oldal.
Amúgy ez nem igaz, mivel még mindig vannak, én 2010 ben regisztráltam facebookra. A facebook most lett 10 éves, ne mondd már, hogy az őskor 2004 ig tartott...
Amúgy meg facebookra 13 éves kortól lehet regisztrálni, szóval kímélj minket a baromságaiddal, jó ?
A Facebook -ot akár koppintásnak is vehetjük, mivel előtte is ahogy mondtad voltak, azért lett világméretű, mert sikerült nekik támogatókat keresni, megnyerni a nagy cégeket, hogy regisztráljanak, reklámok bevétele, stb...
2/10 anonim válasza:
myvip és iwiw még most is létezik, az msn-t pedig nem olyan rég szüntették be, de azért elég messze vagyunk attól az őskortól....
3/10 anonim válasza:
Nekem még mindig van MSN en és 100x jobb, mint skype vagy facebook a képmegosztás miatt, neten meglátom, behúzom és ott van nem kell lementenem hogy átküldjem neki.
4/10 anonim válasza:
Azoka boldog szépnapok, myvip te nem tudod milyen sz.a.r nélküled !!
5/10 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést. :)
7/10 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem, de az őskorban az emberek ezekről még csak hallomásból sem tudhattak...
8/10 anonim válasza:
Az őskorban csak kavicsok és botok voltak.
9/10 anonim válasza:
8 évestől elnézném, de 13 évesen lehetnél okosabb is...
10/10 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy őskorban pont olyanok éltek, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!