Milyen élőlények lennénk, ha kezdetben csak egy férfi és egy kutya lett volna?
Kedves kérdezö: te milyen férfiakat ismersz? Ennyire primitiv egyénekkel még nem is találkoztam - nekem minden férfi ismerösöm is kulturáltan viselkedik, normális módon eszik és a gondolkodásának nem a szex a központi témája.
Ha Te ilyeneket ismersz, akkor sürgösen keress olyan társaságot,
Bocs: a gépem önállósitotta magát, meg nem voltam kész:
Ha Te ilyeneket ismersz, akkor sürgösen keress olyan társaságot, ahol értelmes férfiak vannak, nem ilyen félállatok.
Igen, van hasonlóság....Egy másik hasonlóság is van:
-tehénre hízunk, igénytelen bibircsók az egész fejünk, sorozatot nézünk reggeltől estig, tramplik vagyunk, nagy kelletlenül talán megfőzünk, de mást nem csinálunk, állandóan morgunk, zsörtölődünk, mindennek úgy kell lenni, ahogy mi elgondoljuk, a másik nak kuss, csk dolgozzon, dellázzon, undokok és kulturálatlanok vagyunk, leszóljuk a társunkat, aki eltart, és eközben azt várjuk, hogy hercegnőként bánjanak velünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!