Ha 1x nagy ember lennél mi az amit építettnél?
Figyelt kérdés
1 vkiről már kiderült, hogy egy stadion a hátsó kertbe volt a nagy álma...
Én személy szerint egy szobrot építtetnék magamról a budapesti Hősök terére vagy vagy legalábbis szélesebb utat a házam közelébe. Neked mint hétköznapi Gyk-s felhasználó mi a nagy álmod?
2014. ápr. 22. 20:42
11/22 anonim válasza:
Én nem építenék hanem rombolnák :D
12/22 anonim válasza:
Én már most nagy ember vagyok. (Magas, nagydarab)
14/22 Joe Makepeace válasza:
Az 5-ös válasz aranyos nagyon és szerintem ez eddig a legjobb ötlet, ment a zöld kéz!
Amúgy én szerintem egy hatalmas legótornyot (vagy 36 méter magasat a Bazilika elé, mondjuk úgy az EP választás előtti néhány napban...)
17/22 anonim válasza:
Akkor legoból építenék kunyhót a rászorulóknak. ;)
18/22 anonim válasza:
Egy repteret, ami álcául szolgálna az alatta több tíz emelet mélységbe nyúló, egy atombunker védettségével felszerelt titkos komplexumnak, amiben különböző laborok, műhelyek, irodák, előadók, apartmanok, orvosi rendelők, katonai kiképző- és gyakorlóhelyiségek lennének, meg egy hatalmas könyvtár, ahol minden ember által összegyűjthető információ elérhető, plusz a személyzet, ami mindezt használható állapotban tartja. Ide gyűjteném össze azokat a tehetséges és magasan képzett embereket, akik nem értenek egyet a társadalom korrupt és igazságtalan működésével, majd mivel az én valódi nevemet és kinézetemet nem ismerheti senki, különböző dublőrökön és álneveken keresztül létrehoznék belőlük egy szupertitkos szervezetet, a Földrajzfüggetlen Intervenciós Szakosztályt, amit arra használnék, hogy általam kitervelt bűnügyek, merényletek és terrortámadások végrehajtásával, illetve a szervezet révén megszerzett kényes információkkal megzsaroljam vagy leváltsam a világ valamennyi kormányát, amik eztán az én érdekeimet és elveimet figyelembe véve kell folytassák további tevékenységüket mindaddig, amíg a felvilágosodás félresiklott elveit felszámolva újra nem egyesül a kezemben a három hatalmi ágazat az egész világon, mindörökre.
20/22 anonim válasza:
Egy világítótornyot a kerti tavamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!