Olyan humorom van mint Gálvolgyinek majdnem hol bontakozhatnék ki?
Figyelt kérdés
iskolába mindig szünetekbe röhögtetem a többieket bármivel :) majdnem mindenre tudok valami rohelyeset mondani . Hol bontakozhatnék ki ?2009. dec. 22. 19:15
1/7 anonim válasza:
"A Godot Dumaszínház keresi olyan fiatal és kevésbé fiatal extrovertált, avagy introvertált emberek jelentkezését, akik hajlandók 10 percre fellépni a Godot Dumaszínház világot jelentõ deszkáira."
2/7 A kérdező kommentje:
sajnos Szlovákiában lakom
2009. dec. 22. 21:14
3/7 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hol bontakozhatnál ki, mert nem vagyok járatos ebben a szakmában. Csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem igény lenne rád. Ez a humor dolog is annyira leült Magyarországon. A régiek eltűntek, vagy aki maradt is az olyan unalmas, önismételgető, mint pl. Gálvölgyi is. Régen nagyon szerettem, de már semmi új nincs benne. Szóval nagyon kellene egy új Gálvölgyi, úgy hogy ne add fel! Gondolom itt is az van, mint más területeken, hogy nem engedik az új tehetségeket belépni. Hát majd meglátjuk...
4/7 A kérdező kommentje:
addig is maradok az iskolába röhögtetni a többieket a szünetekbe ... legalább gyakorolok :)
2009. dec. 22. 21:22
5/7 anonim válasza:
Jelentkezz a Showder Klubba!!! Állandóan keresik a humoristákat, miért nem próbálsz szerencsét?:)
6/7 anonim válasza:
Jelentkezz a Ki mit tud?-ba,ő is ott kezdte :D
7/7 anonim válasza:
Vagy jelentkezz az M1 Mondom a magamét című műsorába!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!