Hogyan rakhatok androidot a noki 3310-emre?
Figyelt kérdés
Hogyan kell rárakni ??2014. ápr. 20. 12:10
11/17 Jófej:D válasza:
Ne rakd rá mert nem éri meg. Én rá raktam és a menüt 87perc alatt nyitotta meg (mértem). Aztán 14 nap mulva végre beléptem a google pléjre és el Keztem letölteni a pou-t. 2nap múlva ki írta hogy nincs elegendő tárhely. Aztán csak úgy magától megrepedt. ( a noki repedt meg) Úgyhogy ne tedd fel. És ez azoknak is jó leírás akik szét akarják törni a Noki telefonjukat.
12/17 A kérdező kommentje:
Oké :( és ha WP rakokrá ?
2014. ápr. 23. 19:40
13/17 anonim válasza:
#11.-es: Hazugság! A Nokia nem tud eltörni! Te aljas hazug disznó, hogy a sintér vinne el a bolháiddal együtt!
15/17 Jófej:D válasza:
Én egy Noki-ról beszéltem. De szinte ugyan az csak egy kicsit kínai minőségben.
16/17 Jófej:D válasza:
Wp-t megpróbálhatsz rá rakni, de úgy tudom nem kompatibilis ennek a
Nokianak a képernyője vele. :( esetleg symbian működhet.
17/17 anonim válasza:
De itt Nokiáról van szó, csak a kérdező elírta, de aztán helyesbített. Ennyire nem figyelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!