Magyarországról lehet jelentkezni birodalmi rohamosztagosnak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 22:31
1/9 anonim válasza:
Igen, a +364454DARTH-WADER szamot kell hivni. Azonnal felvesznek.
2/9 anonim válasza:
Én a birodalmi lépegetőknél voltam felvételin anno.
3/9 anonim válasza:
Kelet-európaiakat nem szívesen foglalkoztatnak a birodalomban, mivel lenéznek minket. Ha van valami csókosod a "cégnél", akkor viszont nyert ügyed van.
4/9 anonim válasza:
Lehet de egyrészt europát(föleg keletet) lenézik,másrészt vannak feltételek!Például:
-Soha ne találj el semmit se!Főleg ne,jedit!
-Mindig úgy intézd a dolgokat hogy,semmi egyediséged ne legyen!
-Soha ne védekezz különösebben,hagyd hogy megöljenek!
-Tanulmányozd a bázist(mikor jelentkeztem véletlenül a birodalmi lépegetökhöz mentem szerencsére,boba fat megmentett a lefejezéstöl!Amúgy igen Boba FAT mivel,a star wars vége óta újra éledt és,meghízott)
-Viselj mindig egyenruhát
-Tegyél úgy mintha nem látnád a jediket(most is van mögötem egy szerintem ki akkar nyí mjn,>a
5/9 anonim válasza:
Aaaa ki pukadt a zsonder genyo !!
6/9 anonim válasza:
-Fiam en vagyok az apad !!
-apa en vagyok a lukad !
7/9 anonim válasza:
Én megyek lépegetőnek, lépegetni azt tudok.
8/9 anonim válasza:
Lehet de nehéz bejutni sok vizsgát kell letenni hozzá
9/9 anonim válasza:
A Magyar Birodalom rohamosztagosának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!