Volt már valaki palacsinta országban? Szép a környezet?
Figyelt kérdés
Én Lekváros-ra gondoltam (főváros) az biztos szép hely, csak még nem döntöttem el pontosan hova,szerintetek?#lekvár #Palacsintaország
2014. ápr. 18. 16:19
11/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom mindig vissza kell az épületeket lekvározni... és nem 5 tészta egy lekvárfal... nyáron sokszor történnek ilyenek.
2014. ápr. 26. 10:03
12/14 anonim válasza:
Igen, nyáron nem érdemes a főlekvárosba menni, ha nem akarsz olvadt lekvárban úszni.
Nutellás megyével ugyanez a helyzet, nyáron olvadt csokis mogyorókrém tengerré változik, ha nagyon süt a nap. Túrós megyében azonban tudtommal nincs ilyen probléma, ezért inkább azt ajánlom, vagy Hortobágyi megyét, az egész évben
ugyanolyan húsos, tejfölös szószós.
13/14 anonim válasza:
Vagy ott van Natúr megye, habár az csak egy kietlen tésztapuszta, de van aki ezt szereti.
14/14 A kérdező kommentje:
hát igen... majd télen elmegyek lekvárosba. Most elmegyek túrósmezőre,meg hortobágyi pusztára... de még írhattok nem vettem meg a a repülőjegyet...
2014. ápr. 26. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!