Na most pontozzatok le szemetek. Miért kell olyan választ is lepontozni amiben segítő szándék van és tényleg hasznos?
Figyelj kiscsíra, ez nem így működik.
Nem a pontokért segítesz, hanem mert segíteni akarsz. Ha Te mégis a pontokra mész, akkor egy önző ember vagy, aki szarik másokra, mert csak azt akarja, hogy azt lássák, milyen hasznos válaszokat ad. Téged ez gátol abban, hogy sikeres legyél az életben? Én 65%-ban adok hasznos válaszokat. Papíron. De magamról nagyon jól tudom, hogy 100%-ig jól mondok mindent. És valahogy nem tud izgatni az a 65%. Szóval ha segítesz, akkor azt csináld önzetlenül. Vagy tanulj meg sértegetni.^^
Megmondom miért! Azért mert az emberek nem az igazságot akarják, hogy leírd, hanem azt amit "hallani" akarnak!
Ezért vagyok én is lepontozva, szinte mindig. Sajnos az igazság legtöbbször fáj!
Elárulná nekem végre valaki : mi értelme van ennek a kretén pontozásnak???...
Most mi történik, ha valaki 30%-os vagy mi van, ha 87%-os???...
Valami díjat kap a 100%-os válaszoló???
Már többször gondoltam rá, hogy javasolni kellene a weboldal üzemeltetőjének, hogy törölje pontozást, mert pont emiatt van annyi idióta, érdektelen kérdés kiírva (a kérdező pontokat akar szerezni és milliószámra gyártja naponta a hülyébbnél hülyébb kérdéseket, kamu-álproblémákat!)...
De legalábbis jó lenne látni, vajon Anyamaci (66859 összpontszám / 462 pont kérdésért) vagy Napsugár (67455 összpontszám / 402 pont kérdésért) milyen kérdéseket tett fel idáig az oldalon???...
Talán kijönne a sok kamu-kérdés, ami csak azért lett kiírva, hogy gyűljenek a pontok!
Kinek jó ez???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!