Tudtad, hogy közöm van a családodhoz? (Bizonyíték lent. :D)
Figyelt kérdés
Én vagyok az apád...keresztfiának a nagybátyjának a másodunokatestvérének az anyjának a nővérének a nagymamájának a harmadunokahúgának a fiának a kisöccsének a nénikéjének a nagybátyának a fogorvosának az ismerősének a szobatársának az ismerőse, akivel a sziget fesztiválon találkozott a söröshordónál, igen ÉN vagyok az!
Örülsz? =)
2009. dec. 21. 22:09
2/13 anonim válasza:
nem... apámnak nincs keresztfia.
3/13 anonim válasza:
Most,hogy igy osszejottunk adnal egy kis zsebpenzt??
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem el!!!! Tényleg te vagy az? Mindenki téged keres... Hogy lehet, hogy pont itt találkozunk?
5/13 anonim válasza:
Hát itt vagy??? oly régóta kerestünk már...hova tüntél el??
6/13 A kérdező kommentje:
El kellett mennem egy üzleti konferenciára Bulgáriába ahol megkértek,hogy repüljek át Csehországba ahol egy csokigyárban dolgozó takarítónő küldött Lengyelországba ahol megparancsolták,hogy költözzek Szaudarábiába és csak most jöhettem vissza.
2009. dec. 21. 22:41
7/13 anonim válasza:
Bazze Bécikém gyere, mer lemaradsz a mecsrőő!
8/13 anonim válasza:
mit kapok karácsonyra tőled? :P
9/13 A kérdező kommentje:
meglepetést. :P
És te mit adsz nekem Karácsonyra?
2009. dec. 22. 17:15
10/13 anonim válasza:
Úristen..el sem hiszem hogy végre megtaláltalak..:D Amúgy azt tudtátok hogy én itt viszont mindenkinek a rokona vagyok? ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!