Hányszor mentél már be a postára és hányszor kérdezted már meg, hogy mennyibe kerül a 3000FT-os feltöltőkártya?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok ilyen hülye?2009. dec. 21. 22:00
2/12 anonim válasza:
Még a Tescoban sem illik megkérdezni, hogy mi mennyibe kerül...
3/12 anonim válasza:
Én csak olyat csináltam, hogy a pályaudvaron megkérdeztem, hogy hová megy a pécsi IC :D Mondjuk eredetileg azt akartam kérdezni, hogy honnan (mármint melyik vágány), csak ez lett belőle.
4/12 A kérdező kommentje:
XD
2009. dec. 21. 22:26
6/12 anonim válasza:
velem csak olyan volt, hogy kértem egy 2000 forintos feltöltőkártyát, nyújtogattam a kétezresemet erre kiderült, kétezer-ötszáz...de most akkor nemiiis?
ppf
7/12 anonim válasza:
[ viccen kívül én megcsináltam, bár az a 7200Ft-s volt]
8/12 anonim válasza:
nem szoktam megkérdezni, mert az interneten töltöm fel a kártyámat
9/12 anonim válasza:
nálunk egyszer dogaírásnál súgtak egymásnak és a tanár rájukszólt.Erre rögtön jött a kifogás (mivel akik beszéltek egy busszal jártak): " Csak megkérdeztem tőle mikor megy a 2-es busz"
azt tudni kell, hogy mi nem egy nagyvárosban lakunk, itt nem a buszok számozására értik azt hogy 2-es, hanem arra , hogy 2-kor indul( ezért van fél 3-as is meg stb.) Ezt persze midenki tudta az osztályban és nem kis röhögés lett a vége, meg hogy a tanár az egész osztálytól elvette a dogát és senki sem bírta beejezni.
10/12 anonim válasza:
Az még semmi.Engem egyszer kisebb koromban,leküldtek a boltba cukorért.Aztán visszamentem anyuhoz üres szatyorral és azzal hogy "Anyu.A boltban csak egy kilós cukor van".(Mint tudjuk cukorba nincs fél kilós )XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!