Megfelel neked az én karácsonyi ajándékom?
Figyelt kérdés
szóval közelegnek az ünnepek és bizony ilyenkor nagyon örülök hogy ismerhetlek és jóban lehetek Veled:) és neked adom a pizzám felét is és elmehetünk sétálni, dobjuk félre ezt a rossz időt, csak menjünk el járkálni kicsit mert olyan szép hangulatos hogy közeleg az ünnep közben kirakatokat is nézegethetünk vagy amit szeretnél:) és meghívhatlak étterembe is, vagy csak itthon csinálok Neked finom teát és dumálunk egy jót közben hmm?:) nagyon örülök hogy vagy nekem!2009. dec. 21. 19:45
11/13 A kérdező kommentje:
ahogy szeretnéd...
2009. dec. 26. 12:33
13/13 anonim válasza:
Köszönöm szépen :3 Kölcsönös x) Remélem hogy még a hó is esni fog, attól olyan jó közérzetem lesz =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!