Melyik/melyikek a legidegesítőbb kérdés/kérdések?
Azért cigizel mert attól menőnek érzed magad?
Azthiszed h te mindent tudsz és h tökéletes vagy, igaz?
Szia cica van gazdid?
Szia azért vettelek fel msnre, mert nagyon tetszel, bejönnek neked az ilyen pasik, nem akarsz járni velem, ugye nincs barátod? (az első két percben, mikor a csávónak még a nevét sem tudom)
Hiszel a szerelemben első látásra vagy sétáljak el előtted még egyszer? (és az egyéb ilyen színtű csajozós dumák)
Nálam ezek viszik a pálmát.
L/16
hárman lakunk 1 lakásban (anyám, tesóm és én) és például ha vki fürdik akkor anyám mindig megkérdezi vmelyikünket hogy "xy te fürdessz?" és akkor mondom h "nem" és utána megint megkérdezi hogy: "hát akkor ki?" hát mondom ha nem te(anyám) és nem én akkor vajon ki?? ezzel a sírba visz...
remélem felfogtátok :)
'Nahát, megjöttél?' Nem vazz, ez csak a szellemem...
'De most mért?' (miután kb. 20 mondatban indokoltam...)
'Te miért nem mondod, hogy szeretsz?' (ha egy alakalommal ki merem hagyni!)
Meglesz erre a kérdésre az x válasz?
Döntsünk rekordot?
megjöttél??? nem hanem egy szellem jőt!
hány óra van? ott abn a karójára de mégis az enyimet akarja megnézni!!!
Amikor lovaskocsival ismerősökhöz szénát viszek, megkérdezik a kapuban, hogy szénát viszel?
Meg amikor hazaérek, akkor az egyik öreg szomszéd megkérdezi, hogy hazajöttél édes?
SÍRBAAAAAA VIIIIISZ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!