Megettem egy követ, mit tegyek?
Figyelt kérdés
De finom volt.2009. dec. 21. 17:33
22/36 anonim válasza:
én meg elmajszoltam egy sziklát amíg elolvastam a commentokat :)
25/36 anonim válasza:
én homokot ettem és olyan homokos volt:P
26/36 A kérdező kommentje:
EZ AZ!! Tudtam, tudtam, hogy valami nincs rendben. TERHES VAGYOK! Kár volt lefeküdnöm azzal a csajjal :(((((((
Nem Dunakavics volt, hanem [link] ilyen, csak kisebb. Olyan, hogy kis vizzel még pont lement a torkomon és akkora, hogy a gyomrom is csak épp, hogy megtudta forgatni.
2009. dec. 29. 14:15
27/36 anonim válasza:
Nyersen etted meg? Nem gondoltál arra, hogy szorulást okoz? Miért nem főztél belőle inkább kőlevest?
28/36 A kérdező kommentje:
Persze, utólag mindenki tud okos lenni :S
Inkább azt mondjátok meg, hogy mit tegyek a magzattal, kő kövön nem marad :((
2009. dec. 29. 15:49
29/36 anonim válasza:
Fontos, hogy ne egyél több követ, mert a gyermeked kőszívű lehet tőle!
Egyébként angol kutatók évekig tartó hosszas kísérletezései után büszkén jelentették ki, hogy a kövekben rengeteg ásványi anyag van, tehát egészséges! Mióta ezt tudom, minden étkezés után elmajszolok egy féltéglát egy csipetnyi malterral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!