Ezzel igaz nem követtem el nagy hibát? Remélem nem én vittem csődbe a boltot
Figyelt kérdés
szóval...:D bocs hogy már most röhögök, eszembe jutnak az emlékek, szóval volt egy kis szuper (vagy hiper?)market a sulink környékén, a CBA-hoz tartozott de nem az a nagyon kicsi olyan közepes méretű és rendszeres vásárló voltam mindig beugrottunk energiaitalért osztálytársakkal suli után vagy magam reggel, nézegettük mindig az ilyen kis márkátlan gagyi energiaitalokat, 99 ft.osakat:)) és volt egyszer valami ismeretlen 99-ftos, vettem 2-t haverom 1et, ő ment először fizetni, a pénztáros lehúzta, kifizette a 100ast, mentem utána nekem lehúzta a kettőt, tőlem is csak egy százst kért :) hirtelen meglepődtem kicsit de villámgyorsan reagálva kifizettem majd elhúztunk:)) biztos figyelmetlen volt, és igazából az is bennem volt kicsit hogy tisztességtelen voltam meg ezt majd biztos neki kell pótolni de végülis ami neki figyelmetlenség az nekem egy kis szerencse az életben nem?:D amúgy egyszer hallottam amint ez a pénztáros azt mondja épp egy másiknak kb (3 pénztár volt): "mindjárt jön majd vissza a csávó, lehúztam véletlenül a 99ft-os chipset 270nek" :DD akkor kicsit megnyugodtam hogy nem én lehetek az első esete ennek a pénztárosnak:D egy 28-9 éves körüli nő volt am.:) hmmm...azóta bezárt az az üzlet...kínai ruhás lett a helyén.. a srácok viccelődtek párszor hogy csődbe vittem a boltot a ezzel a húzásommal :D ennek kb. 2 éve 19/f2009. dec. 20. 23:23
1/8 anonim válasza:
:D de igen biztos te vitted csödbe :D
Hagyjál már... ez h*lyeség :D
2/8 A kérdező kommentje:
tudom, de ez a humor kategória és itt minden elképzelhető :D
2009. dec. 21. 00:10
4/8 anonim válasza:
hogy tudsz naponta tükörbe nézni tudván hogy csődbe vittél egy boltot?arra nem gondolsz hogy ezzel hány embert tettél munkanélkülivé?lehet hogy most pár volt dolgozó most valamék téren ott koldul hogy kegalább karácsonykor kenyér legyen..........szánalmas vagy:)
5/8 anonim válasza:
Nekem ez nem volt vicces pedig nem vagyok fapofa...
6/8 anonim válasza:
"mindjárt jön majd vissza a csávó, lehúztam véletlenül a 99ft-os chipset 270nek"
Nincs itt probléma...amit nem te fizettél, megtette más! :D Nem kell ezen aggódni! :P
7/8 A kérdező kommentje:
naja végülis..:DD
2009. dec. 21. 17:38
8/8 anonim válasza:
Ez remelem komoly, mert viccnek egy kicsit szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!