Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek a vajdasági...

Mi a véleményetek a vajdasági magyar fogalmazásomról?

Figyelt kérdés

Fogalmazás

Szép Júniusi reggel volt. Felhúztam a Majicámat ,a duxot rá a jebaklit meg a tréjnerkámat. Ettem reggelire svarglit ,szármát ,karmonádlit meg mellé dunsztot. Főztem egy Dzsezva kávét a sporhet ringlijén.Mixereltem hozzá slagot.Le csetkáztam a vécét toaletna vodával.A kotlityba is öntöttem.Fogtam a buxám ,felhúztam a patikám és a micim.Azután kihúztam a mopedet és felkapcsoltam a prikolicát.Arra tettem a cirkulárt.Flomaszterrel aláhúztam a mai programot. A paiprt szpajalicával összefogtam.Elindultam a center felé. Kipihent voltam ,mert nem éjszakai dezsúrban dolgoztam akkor.A szemafórnál egy slepper volt előttem meg egy sztojkó.Azok kidobták a smigavacot.Utánam meg egy kis frézer.Mikor elment csak akkor láttam ,hogy ott áll a milícia pendrekkel.Ösmerős volt az a rendőr de úgy tudtam ,hogy az épp boloványen van mert gripás. Leálitottak mert nem volt tehnicskim ,ratkapnim ,dozvolám meg kacigám. Már majdnem ugy volt ,hogy felkapcsolnak a kukára vagy kihívnak egy bágert.A haubára leraktam a dinárt.A zsaru számolgatott digitronnal.Még a passzust meg a licsnot is kérték.Kifizettem a büntetést uplatnicára az ember meg vissza adta a kuszúrt.Adtak racsúnt.Mondták ,hogy Ájde!!!Aztán visszanéztem és láttam ,hogy berakja keszába a limenkás üveget. Mentem tovább a bazén felé.Láttam egy csoport ekonomszkás nebulót.Odbojka prakszán voltak. Stikla ,kopácska meg helánka volt rajtuk.Kokicát ettek.Elmentem a diszpanzernél ahol egy medicin rámköszönt.Meg a Becsej önki az Opstina a zadruga és egy pár nagyobb firma előtt.Megnéztem az Állatkerben a noszorogot a kornyacsát meg a kamillát.A Jazavac nagyon bűzlött.Azután bementem a bazénba.Dusekkal úsztam a vizben.Vettem egy peskírt mert elfelejtettem hozni. Vettem tyumúron sült pljeszakvicát muszakával meg szokkot. Még egy nálogot is kaptam.Meg csasztizott a nép gyuveccsal és borvnicás szokkal.Haza indultam a szpiszakkal.Meg egy csacskalicával a számban. Este beültem a troszedba és betakartam magam egy ambaszádorral.Bekapcsoltam a tévé ekránt a lusztert meg lakapcsoltam.

VICCES???

2014. ápr. 8. 18:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Gondolom néhány szó ismeretlen(vagy mind): [link]
2014. ápr. 8. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
nem vicces értelmetlen hablaty
2014. ápr. 8. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Én vajdasági magyar vagyok,de szerintem nem vicces.Nagyon erőltetett.Rengeteg olyan szó van benne,amit élő beszédben nem szoktunk használni,meg olyan is,ahol csak simán az adott szó szerb megfelelőjét írtad be és annyi.Én pl nem találkoztam még olyan vajdasági magyarral,aki a törölközőt peskir-nek mondja,ill.az állatkerti állatok nevét is általában azért magyarul szoktuk mondani.

Egyetlen dolog,ami kicsit megmosolyogtatott,az az odbojka praksza,ami elég irreális dolog szerintem,pláne ha stiklában csinálják,szóval röviden ennyi lenne a véleményem! :)

2014. ápr. 9. 01:51
 4/4 anonim válasza:

Vajdasági vagyok, de így is volt olyanszó amin agyaltam h mit jelent :P

szerintem nem vicces, ja és nem mondunk, olyat h "ösmerős". A tréjnerkámat szerintem úgy irják h trénerkámat.

2015. jún. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!