Mi a világ leghülyébb kérdése?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 21:46
3/10 anonim válasza:
"anyád szűz még?" ezen annyira kitudok akadni..akkora egy szar, hogy nagyon..
4/10 anonim válasza:
Sztem az,amikor alszok,és addig kiabálnak,h "Ébren vagy???" amíg fel nem kelek -.-*
Ezt nagyon nem bírom....
5/10 anonim válasza:
Az hogy mennyibe kerül a 3000FT-os feltöltőkártya! Én ezt megkérdeztem a postán és azt mondták, hogy 3000Ft!
6/10 anonim válasza:
Hékás!
Ebből akarsz viccet csinálni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
Tudom, hogy nem léteznek vámpírok, de kóros elméjű emberek igen. (Pl.: te, ha Drakulának képzeled magadat.)
7/10 anonim válasza:
JAJ BOCSI EZT NEM IDE AKARTAM :$
8/10 anonim válasza:
Megint 20:52 vagyok.
Hogy írjak is valami ideillőt, ezeken a weboldalakon találsz elég sok hülye kérdést:
9/10 A kérdező kommentje:
kösz
2009. dec. 22. 11:06
10/10 anonim válasza:
23:01 azért lehet valakinek szűz az anya és örögbefogadott gyermeke van ,vagy valamien betegségért nemtud nemikapcsolatot létesiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!