Most akkó' átjárjak hozzá továbbra is pletykányi?
Figyelt kérdés
Há' mútkor bementem a bótba.Nem tudtam mit vegyek,me' nem vittem bevásárlólistát.Bementem a Bözsihez,megkírdeztem mit vegyek á bótba.Ammeg aszonta,hogy vegyek csokoládíít néki.Hát én vettem neki csokoládíít.Ítcsokit.Nem vót az jó néki,átmentem megin' á bótba,tejcsokoládít vennyi neki.Az se vót jó neki.Ezíí meghárágudtam rá.Nem tudom,mé csinyájjá ezt á Bözsi.Jó pletykatársák vótunk egész a tennapi napig.De nem tudom,átmenjek-e pletykányi hozzá húnap is?Hátha megin' átver a csokoládíjávál.
No,most mit tegyek?
2009. dec. 19. 17:03
1/8 A kérdező kommentje:
Vagy behívassam á Mónyiká sóbá?XD
2009. dec. 19. 17:05
2/8 anonim válasza:
Látom unatkozik a kisgyerek....
Inkább takaritsd ki a szobád!!!!!
3/8 anonim válasza:
Jaja,azt hiszi vicces,humoros. :)
4/8 A kérdező kommentje:
demostez komoly probléma XD karrót nyeltetek??XD
2009. dec. 19. 17:31
6/8 anonim válasza:
fojj de vicces úristen...... NYALJÁ SÓT KISÖCSÉM.
7/8 anonim válasza:
Jajj ne legyetek már ilyen bunkók vele :D. Jobb mint a "B*zi-e vagy" ismételgetők...
8/8 A kérdező kommentje:
Na az utolsó jól esett:) lehet,hogy nem voltam vicces...de az mtz-set mégse szólták le a "pöstiek"..pedig azt lekellett volna..ez amit leírtam ez egy falusi probléma.Az emberek itt kihasználják egymást és igen-vérre megy a játék.Ha valaki nem jól játszik-azt kipletykálják-kihasználják..stb.
2009. dec. 22. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!