Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Most akkó' átjárjak hozzá...

Most akkó' átjárjak hozzá továbbra is pletykányi?

Figyelt kérdés

Há' mútkor bementem a bótba.Nem tudtam mit vegyek,me' nem vittem bevásárlólistát.Bementem a Bözsihez,megkírdeztem mit vegyek á bótba.Ammeg aszonta,hogy vegyek csokoládíít néki.Hát én vettem neki csokoládíít.Ítcsokit.Nem vót az jó néki,átmentem megin' á bótba,tejcsokoládít vennyi neki.Az se vót jó neki.Ezíí meghárágudtam rá.Nem tudom,mé csinyájjá ezt á Bözsi.Jó pletykatársák vótunk egész a tennapi napig.De nem tudom,átmenjek-e pletykányi hozzá húnap is?Hátha megin' átver a csokoládíjávál.

No,most mit tegyek?

2009. dec. 19. 17:03
 1/8 A kérdező kommentje:
Vagy behívassam á Mónyiká sóbá?XD
2009. dec. 19. 17:05
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Látom unatkozik a kisgyerek....

Inkább takaritsd ki a szobád!!!!!

2009. dec. 19. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Jaja,azt hiszi vicces,humoros. :)
2009. dec. 19. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
demostez komoly probléma XD karrót nyeltetek??XD
2009. dec. 19. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
b*szd szájba magad
2009. dec. 19. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
fojj de vicces úristen...... NYALJÁ SÓT KISÖCSÉM.
2009. dec. 19. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne legyetek már ilyen bunkók vele :D. Jobb mint a "B*zi-e vagy" ismételgetők...
2009. dec. 22. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Na az utolsó jól esett:) lehet,hogy nem voltam vicces...de az mtz-set mégse szólták le a "pöstiek"..pedig azt lekellett volna..ez amit leírtam ez egy falusi probléma.Az emberek itt kihasználják egymást és igen-vérre megy a játék.Ha valaki nem jól játszik-azt kipletykálják-kihasználják..stb.
2009. dec. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!