Mit jelent a szó: kajakraa? Pontos etimológiai feltárást, ontológiai, episztemológiai megközelítéseket várok.
A kajakraa egy francia eredetü szó ami,görög eredetü...
Elöször a II villágháboruban mondták ki és,a őskorban mondták ki elöször...
Jelentése:
Kajás
Anna
Játszik
Anitával
Kapun
Rajta
Almával
Aludva
Szóval mikkor azt mondjuk hogy kajakraa akkor mindig a kapura felmászik Kajás Anna és,Anita aztán Anna felmászik Anitára(még mindig a kapun vannak) csak,hogy rajta aludjon 1 almával a kezébe!
Ez veszélyes szó szóval ne,hajtogasuk ezt a veszélytelen szót!
Példa:
Amúgy citromtortát vacsoráztam délben reggelire...
Kajakraa?(eközben szegény anitára megint ráfekszenek)...
Üdv egy, 478/LFLFLFF akinek Anjankcsikrán Ranjanikorálész Jankóbaknyöve Rávremász a neve...
Kedves Anjankcsikrán Ranjanikorálész Jankóbaknyöve Rávremász! Ez igen értékes válasz, köszönet érte. Olyan irányú összefüggéseket tárt fel, melyekre bevallom, nem is gondoltam.
K öszönöm
Ö lég gondolkodni valót ad
Sz erénységemnek
Ö t
N ap
E stéjén
T ovább gondolom!
Hát figyelj, narancssárga égbolt málnakrémmel lehetne fáradt valóság is, bár teljesen mindegy mert itt kell lennünk és kész. Az jelentése pedig annyi mint, hogy "Már feljött a telihold, és ő még sehol."
Következmények: rohanó vaddisznók Misi bácsikkal a hátukon, nyugat felé.
Remélem tudtam segíteni.
#3 Nagyon sokat tudtál segíteni, köszönöm.
#4 a legkomolyabban vegyétek ezt a kérdést, mert a helyzet súlyos és a időnk rövid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!