Hogy fürdenél inkább? H csak a hideg vagy a meleg vízcsapot nyitnád meg?
Figyelt kérdés
Én így inkább nem fürdenék...
Yetton 20-12
2009. dec. 18. 11:11
21/28 anonim válasza:
attól függ, hogy ki fizeti.
nálunk hőtárolós bojler van, 80 liter kb. 70 fokos vízzel. azt nem engedném magamra szivesen. szóval ha én fizetem, akkor hideg.
ha nem én fizetem és ilyenek a feltételek, akkor meleg és hagyon folyni, mert ügyebár folyamatosan dől be a bojlerbe a hideg víz és hül az egész...
22/28 anonim válasza:
Hát én először zárazon bekenném magamat tusfürdővel aztán meg megnyitnám a meleget és gyors megmosnám magamat amíg nem forrósodott be annyira. XD
23/28 anonim válasza:
en megnyitnam a forrót aztán megkérnék valakit, hogy kicsit nyissa meg a hideget is :D
24/28 anonim válasza:
szentem álcázva megnyitnám a másikat isXD
25/28 anonim válasza:
Forró, mert az exoterm, és pár perc alatt kihűl, a hideget meg azért nem, mert mire kölcsönhatásba lép a körülötte lévő meleg levegővel, addiggra én már megfürödtem.
26/28 anonim válasza:
Beledobom a hideg vizbe a Steiner Kristófot, na azt kész a meleg viz.
28/28 anonim válasza:
Én se fürdenék :D én a kettő között szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!