Elterjedhet az energiacella?
Figyelt kérdés
Mindig félek amikor közelebb kerülhetünk az ingyenes energiához, mert akkor megszűnnének az energiaszámláim és nem szenvedhetnék. Mazochista cseléd vagyok, ezért szeretek szenvedni, imádom a szennyező energetikát, az atomerőműveket. Ezért szándékosan félrevezető magyarázatokról adok ki könyveket, ami nem a valós működéseit adja elő a szabadenergia készülékeknek. Például hogy a negyedik dimenzióból teleportálódik elő, vagy a hipertérből, esetleg a nem létező éterből. Ha meg előadást tartok, szintén annyira böszme vagyok hogy ott sem arról beszélek aminek segítségével a kísérletezők mielőbb sikeres készüléket építhetnének. Kéjérzést okoz ha olajsejkek luxusjachtjaiért fizethetek energiaszámlákat.2014. márc. 23. 16:05
2/3 A kérdező kommentje:
Na hála Istennek, már kezdtem rettegni hogy megszűnnek számlafizetési kínjaim az ingyen energia miatt. És akkor mehettem volna szado-mazo szolgáltatást igénybe venni, vagy pedig panelházban kellett volna tartanom 8-10 kutyát hogy az ugatásuktól sem én, sem a szomszédok ne tudjanak aludni, vagyis valahogy pótolhattam volna a szenvedésemet.
2014. márc. 23. 17:06
3/3 anonim válasza:
Megszeretném kérdezni a kérdezőtől, hogyha szeret szenvedni, és neki az a szenvedés, ha nem szenvedhet, akkor miért nem szereti, ha nem szenved? Hiszen valójában akkor szenved igazán, és azt szeretnie kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!