Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csinálnátok ha zombi...

Mit csinálnátok ha zombi invázió törne ki és te és pár ember élné túl?

Figyelt kérdés
Ja és maximum azok élték még túl akik máshol élték túl nem veled együtt. Bocs hogy többször használtam a "túl" szót:D.

2014. márc. 17. 17:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem az ölést hogy nemntud majd felkelni többé
2014. márc. 17. 19:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Meg hogy szétloccsantod a fejét stb.
2014. márc. 17. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Először is milyen zombikra gondolsz?

A Zombiháború című KÖNYV lassú de nagy tömegben veszélyes zombijaira? A The Walking Dead minden ember magában hordja a fertőzést zombijaira? Az újabb sprinter zombikra?

A cselekvés attól függ, melyik világra gondolsz:D

2014. márc. 17. 20:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Jelenlegi lelkiállapotomban meghalnék. Bár, lehet pont ez mozdítana ki ebből a sz@rból, amiben vagyok.
2014. márc. 17. 20:17
 15/21 anonim válasza:
Vagy vegyük példának a Left4Dead-et van benne Horde(dűlöngélő zombik amiket ha meglősz csapatostól támadnak, elég gyorsak!) Hunter (rádugrik és karmol), Boomer(undorító trutyi van benne ami ha közelről rád robban odahívja a Horde-t), Smoker(messziről elkap a nyelvével odahúz és mérgez), Witch(eldugott helyeken sírdogál ha meglövöd nyugodj békében) és a Tank(nagy mutálódott zombi ami a földből szaggat ki köveket és rád dobálja vagy odamegy kb 4-5 ütéssel megöl! Rengeteg mindenen gondolkozhatsz de nem tudod mire is számíthatnál egy ilyen esetben. Erre sehogy sem lehet felkészülni igazából. Egy hullát elkezdessz lőni semmi baja nem lesz hiszen nem érez fájdalmat. A halálból tért vissza már rohad. A legbölcsebb az lenne ha fejbe lőnéd magad akkor. Hiszen harcolni nem tudsz ellene. #10-es voltam
2014. márc. 17. 20:23
 16/21 A kérdező kommentje:
max ugy hogy szétloccsantod a fejét és akkor már nem lát nem tud felálni stb.
2014. márc. 17. 21:09
 17/21 fery66 ***** válasza:
Max Brooks: Zombi Túlélő Kézikönyv (2013)
2014. márc. 18. 19:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Már ilyen is van?
2014. márc. 18. 19:50
 19/21 anonim válasza:
szereznék jármüvet jol felpakolnám kajával piával és irány vagy a tengerpart vagy a kikötö ahonnan szépen fognék egy hajot és elmennék egy biztonságos szigetre ahol termesztenék zöldséget gyümölcsöt természetesen túlélöket hoztam volna maggam ha találok
2014. márc. 24. 18:26
 20/21 anonim válasza:
Walking Dead
2014. márc. 27. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!