Hogyan lehetnék lányos?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, de elég fiús és úgy döntöttem, hogy lányos leszek, de nem tudom hogy hol kezdjem.Csillogós ruhák...öm....akkor még sminkelés,,,,,..nem tom xD ebben tud vki valami jó tanácsot adni?2009. dec. 15. 15:29
1/10 anonim válasza:
Amúgy kívül vagy fiús, vagy belül?:P
Mert ha elkezdessz csajos ruhákat hordani, attól még belül nem változol meg.:P
2/10 anonim válasza:
Szerintem meg légy önmagad! ^^
Nem tudom más hogy van ezzel, de engem ha 'megfog' egy lány, akkor nem számít az, hogy fiús vagy lányos, csak az alapvető illemszabályokat tartsa be, és legyen ápolt! :)
Amúgy meg nekem személyesen nem jönnek be az ilyen csillogós ruhákba járó, kivakolt (kisminkelt) csajok, nyávogós. Inkább legyen önmaga, és legyen jófej, akivel jókat lehet dumálni. :D
3/10 anonim válasza:
nyávogós csajok*
A mondat végére írtam, és kicsit értelmetlen lett. :)
/2. válaszoló/
4/10 anonim válasza:
először is azt tanácsolnám, h ne a humor kategóriába írd ezt.
5/10 anonim válasza:
Első egy fiús lánynál: ne legyen darabos a járásod, és tanulj meg mosolyogni! :)
6/10 anonim válasza:
szia! én lány vagyok. Motorosdzsekit+farmergatyát hordok +tornacipőt vagy csizmát(ha elegáns akarok lenni akkor csizmát ugyanezzel a cuccal xD). A járásom is elég fiús, de a srácok mégis odavannak értem (talán kisugárzás vagy nem tudom) :) Sminkelni se nagyon sminkelem magam, esetleg néha egy kis spirál+ceruza. Gondoltam megosztom Veled. Amúgy igazuk van az előttem szólóknak, ha belül fiús vagy, ne akarj megváltozni. És a kisugárzás számít. (tudom, hogy "és"-sel nem kezdünk mondatot:D)
8/10 anonim válasza:
Mi a gáz azzal ha vki nem hord csillogós ruhákat miniszoknyát és nem sminkeli magát?
9/10 anonim válasza:
szimpi vagy 2. :) kevesen gondolkodnak igy
10/10 anonim válasza:
Hú!Én fiús lány vok és 2 napra átmentem lányol lánnyá..nem tom miért szeretnél... de am meg ha non akarod fesd a körmöd rozsaszinná nézd az Hanna Mondta-nat vegyél fel miniszoknyát nálatok most tél van, akkor vegyél fel hozzá harisnyát...csinj magadról pixeket, folyton nyávogj pasizz be, játsz igyn barbie-s játékokat a neten és lógj csajokkal ne srácokkal kacérkodjXDreszelgesd a körmeidet csak ugy feleslegből meg minden ilyesmiXDsok sikert....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!