Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit eszel?

Mit eszel?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 17:10
1 2
 1/13 gungasam ***** válasza:
Mindent, főként közismert közép-európai ételeket és déli gyümölcsöket.Semmiképpen nem eszem (legfeljebb kénytelenségből)házon kívül. Ezt indokolják a takarékossági és élelmiszer higiéniai megfontolások meg valamelyest a diétetika. Néha hosszabb-rövidebb ideig mellőzöm a húst
2014. márc. 8. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Sza rt kaviccsal.
2014. márc. 8. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:

Már nem ettem vagy...5 éve

Michael Jackson

2014. márc. 8. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Kakaós perecet, nagyon fini.
2014. márc. 8. 20:52
 5/13 anonim válasza:
a körmömet rágom
2014. márc. 8. 20:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Nyúlpörköltet rizzsel, csípős paprikával.
2014. márc. 9. 14:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Nyulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat? Atya ég!
2014. márc. 9. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
A nyúl nagyon finom, kóstold meg, akkor szerettem meg mikor Pároméknál ettem.
2014. márc. 9. 20:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy húsos, a nyulakat meg inkább simogatom :)
2014. márc. 10. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem a húst, én is úgy voltam vele, míg nem ettem nyulat. Igaz, mikor tavaly karácsonykor Párom szüleinél voltunk, apuja felhozott egy kisnyulat megsimogatni, utána szólt, hogy megnyúz egy idősebbet nézhetem, tudta, hogy érdekel, de akkor a kis nyuszi után valahogy még sem voltam képes lemenni és végig nézni. De idővel meg kellesz szoknom, én is szeretném.
2014. márc. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!