Én vagyok a pókember! Van még rajtam kívűl valakinek egy természetfeletti képessége? Segíteni kéne legyőzni a Elektrót!?
Figyelt kérdés
Egyedűl kockázatos és nehéz lenne egy időpontot beszéljünk meg hogy hol és mikor találkozunk!?2014. márc. 6. 19:52
31/36 A kérdező kommentje:
igen nagy volt!!!!!!!!
2014. márc. 14. 10:19
32/36 anonim válasza:
Én pedig az vagyok akit mindig kitépnek a szuperhős képregényekből/kianimálnak a filmekből(például a bosszúálok filmben is én voltam a hatodik tag csak,kianimáltak)!A nevem csak annyi hogy Vögyévil!Én vagyok a Vörös Gyémánt Villám ura...
Hogy mi az a vörös gyémánt villám?
Az a villám ami képes kinyitni a alkoholt!Ha ez nem elég képes vagyok villám fingra is ami olyan büdös hogy,aki megszagolja az tüszent egyet!
33/36 A kérdező kommentje:
Érdekes képesség.
2014. márc. 16. 20:24
34/36 anonim válasza:
Én vámpír vagyok! Biztos vagyok benne hogy hasznos tagja leszek a csapatnak! :DDD
35/36 anonim válasza:
Engem meg már ismersz (whawhawha) >)
36/36 anonim válasza:
AMERIKA KAPITÁNY JELEN!!! én nem viccelek mint egész ócska magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!