Va itt vámpír? Aki vámpír az irjon választ xD
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 13:22
1/8 anonim válasza:
Mi ez a vámpír b.zulás itt állandóan? Ennyi sekélyes majmot!
3/8 anonim válasza:
Válasz :D Én amúgy olyan szopóálarcos kvantumpingvin vagyok:D Itt láttam régebben az egyik kérdésben, és nagyon megtetszett, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kinevezem magam, az leszek:D
6/8 anonim válasza:
szerintem te is vámpír vagy!az anyaméhben anyukád vérét szívtad,utána meg a tejét,később pedig mások energiáit!lehet hogy nem erre a válaszra számítottál,de gondolkodj el ezeken az értelmezéseken is!üdv egy volt vámpír
7/8 anonim válasza:
Manapsag az energiavampirok neve siman vampir, nem? :)
8/8 anonim válasza:
Én félig vámpír, félig lidérc! :D Valaki olvasta az Evernight-ot? Claudia Gray-tõl? Aki igen, annak mondom én Bianca vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!