Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez normális a kutyám kakival...

Ez normális a kutyám kakival dobál a kecském mászik a létrán?

Figyelt kérdés
Nah szóval az van hogy befutottam a szobába mert jött felém a kutyám és szarral dobált! aztán kinézek az ablakon hát nézem hogy egy kecske mászik a létrán és beakarnak törni hozzám. végül leugortam a lépcsőn és a pincébe menekültem és most innen írok mit tegyek? nagyon mérgesnek látszanak, vörös a szemük és füstöl a fejük.

2014. febr. 24. 17:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Te mit szivtal?
2014. márc. 3. 18:59
 12/14 anonim válasza:
Fuss ahogy csak tudsz.
2014. márc. 3. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez nem normális!

A NORMÁLIS EZ LENNE:

Egy csomó kecske aki a távolból jött visszavonult volna a támadásból miközben telefonról ideírod hogy,mi történt majd,hirtelen lovasíjász megvadítaná a egyik ottmaradó kecskét és,meg akkarna harapni de,mégse tenék+kinyitnák a pince ajtót de,ők baltával megjavítanák a sima ajtódat bekisérnének oda!A elején még füstölne a fejük és vörös lenne a szemük de,utána a kutya letakaritaná rólad a szart a,kecske pedig lemászna a létráról!

De bíztos egy tükröt nézel!Abba ellentétesen látszanak a dolgok...

2014. márc. 16. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Tavaly tavasszal túlságosan visszametszettem az almafámat ami négy éves. Ezt abból gondolom, hogy rengeteg új vesszőt (vízhajtást) hozott, és termés pedig egy darab sem volt rajta. Egy évvel korábban pedig már 3 db szép piros almát szüretelhettünk róla. De hogy hogy jön ez a kecskéhez, azt én se tudom.
2014. márc. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!